Fredag går startskuddet for fiskefestival nummer 37 i rekken og vi kan lokke med et allsidig program allerede fra første dag!

Camping

Allerede fra klokken 12:00 er det innslipp på campingen, dette er to timer tidligere enn før og vi håper at dette tar unna noe av køen slik at det ikke blir så lang ventetid! Nytt av året er «familiecamping» på Trønderenergi!

Tor Inge Sundet

Allerede fra klokka 19:00 er Tor Inge Sundet på plass i Brøggula! Her er det som alltid ramsalt festivalstemning i flotte omgivelser, hvor sjølufta ligger tung i Brøgga!

Archie Meaney

Fra klokka 21:00 spiller Archie Meaney på Robukroa, her får du en ekte irsk musikk! Archie er innfløyet fra Gran Canaria for anledningen, og hans opptreden er sponset av Mynt og Eiendom Bessaker AS

Staysmann og Lazz

Fra klokka 21:00 spiller Staysmann og Lazz i kaiområdet fra scenen, her blir det full festfaktor fra første låt – så vi oppfordrer alle til å komme i rett tid på fredagen! Har du ikke kjøpt deg festivalpass så gjør dette på vår hooplaside, så slipper du billettkøen!

Terje Tysland

Fra ca klokka 23:00 til 01:00 spiller kongen av trønderrock Terje Tysland! Her blir det store muligheter for å synge med på kjente slagere to timer til ende.

HJERTELIG VELKOMMEN TIL EN FORRYKENDE KVELD!