Julehilsen fra barnehagen i Quito, Ecuador!

En liten julehilsen og en stor takk til alle flinke folk på Bessaker og i Fiskefestivalen, fra Quito, Ecuador. Barnehagen var så heldig å få penger av overskuddet fra Fiskefestivalen 2018 – som hver og en i komitéene har vært med på å skape. Vi er dere evig takknemlige for støtten.

Dyrker frukt og grønnsaker på taket

Denne gangen har vi startet et nytt prosjekt på taket av barnehagen som både skal gi ungene sunn snacks men ikke minst en lærdom om hvor planter, frukt og grønnsaker kommer fra. På taket er det varmt og solrikt og dette er en måte å bruke dette arealet til noe fornuftig. Det er ingen unger som kan leke der til vanlig pga solsteiken. Det er derfor blitt bygd plantekasser og sådd diverse frø i oktober og nå i desember kom første avlingene allerede. Ungene deltar i luking og vanning og synes det er stor stas å hjelpe til.

Tryggere sted

Det er i tillegg kjøpt inn overvåkningskameraer som gjør til at området er tryggere for ungene og familiene, samt at barnehageområdet beskyttes for eventuelle uvelkomne.

Tusen takk til dere alle. Sammen gjør dere en stor forskjell for mange barn i Quito!

Julehilsen fra barnehagen i Quito, Ecuador!

En liten julehilsen og en stor takk til alle flinke folk på Bessaker og i Fiskefestivalen, fra Quito, Ecuador.

Barnehagen var så heldig å få penger av overskuddet fra Fiskefestivalen 2018 – som hver og en i komitéene har vært med på å skape. Vi er dere evig takknemlige for støtten.

Dyrker frukt og grønnsaker på taket

Denne gangen har vi startet et nytt prosjekt på taket av barnehagen som både skal gi ungene sunn snacks men ikke minst en lærdom om hvor planter, frukt og grønnsaker kommer fra.

På taket er det varmt og solrikt og dette er en måte å bruke dette arealet til noe fornuftig. Det er ingen unger som kan leke der til vanlig pga solsteiken. Det er derfor blitt bygd plantekasser og sådd diverse frø i oktober og nå i desember kom første avlingene allerede. Ungene deltar i luking og vanning og synes det er stor stas å hjelpe til.

Tryggere sted

Det er i tillegg kjøpt inn overvåknings-kameraer som gjør til at området er tryggere for ungene og familiene, samt at barnehageområdet beskyttes for eventuelle uvelkomne.

Tusen takk til dere alle. Sammen gjør dere en stor forskjell for mange barn i Quito!