Ei fantastisk festivalhelg er over og tross sur vind og regn søndag hadde mange tatt turen til Bessaker på søndag for å være med på Fiskefestivalens siste dag! Det var også folksomt på dagtid på lørdag, og det var mye folk på fest både fredag og lørdag!

Begivenhetene har stått i kø, mange var med på fiskekonkurransen, og med forbehold er det nok en av tidenes største samlede fangst! Barna lot seg trollbinde av Klovnen Knut, i Brøggula oste det av ramsalt «Fiskefestival-stemning» og på søndag var vi ekstra imponerte av de som var med på «bli-blaut-aktivitetene» med en temperatur i sjøen som hadde krøpet alt for langt ned på temperaturmålet.. Respekt har vi også for de vågale som prøvde seg på årets nye aktivitet HIMMELSPRÆTTEN! Dette var spektakulært, og noen blåflekker ble det nok.

Fiskefestivalen takker alle som har besøkt oss i helga, vi takker alle som har hjulpet til i komite og ikke minst takker vi våre sponsorer som har gitt oss rause bidrag i form av penger og premier!

Det vil i løpet av kort tid komme resultater fra fiskekonkurranse, lotteri, bli-blaut-aktiviteter med mer på nettsidene våre – og sist men ikke minst flotte bilder og video når websjæfen får tilsendt og redigert dette. Vi anbefaler alle til å ta en titt på våre Facebooksider samt Instagramsider (brukernavn: fiskefestivalen, #feskfestival #bessakerfiskefestival #fiskefestivalen) hvor det allerede ligger en del videosnutter og bilder.

Under en liten videosnutt fra noen av festivalens deltakere på Ta Sjansen på søndag 17. juli – vi har snakket med Medialab så de sender også i år over en redigert video med helgas aktiviteter til oss de neste dagene.

VI SES i 2017 TIL FESTIVAL NUMMER 38 I REKKEN!