Det er i år mulig å forhåndskjøpe fiskekort via Hoopla (klikk her for bestilling). Vi har foreløpig lagt ut 30 båtplasser i kategorien junior (<18 år) og 30 båtplasser i kategorien voksen (>18 år). Mulig det blir lagt ut flere når vi får avklart hvor mange båtplasser vi har. For de som stiller med egen båt eller fisker fra land er det fritt deltakerantall.

Mange vil nok fort registrere at priskategoriene er forenklet sammenlignet med tidligere år, men premiekategoriene vil tross dette bestå som før med barn, ungdom og voksenkategori. Det har bare vært en forenkling av prisene hvor man har priser for de over og under 18 år, leid eller ikke-leid båt.

Det er viktig å lese informasjonen før man bestiller billett slik at gjennomføringen blir optimal. Det som er viktig å få med seg er følgende:

  • Fisker du fra egen båt eller fra land, scannes billetten ved innveiing lørdag ettermiddag.
  • Leier du båtplass, scannes billetten ved oppmøte på kaia lørdag morgen.

Dette betyr at de som skal fiske fra egen båt eller land og har forhåndskjøpt fiskekort ikke trenger å møte opp på kaia for å registrere seg, men gjør dette på ettermiddagen når fangsten veies inn. De som har kjøpt fiskekort MED båtplass må i midlertidig møte opp på kaia på formiddagen for å scanne inn billetten sin å bli henvist på riktig båt av komiteen!

Møt gjerne opp i litt god tid!

Vi ønsker med dette å få digitalisert påmeldingen til fiskekonkurransen slik at det blir lettere for komiteen å holde oversikt over påmeldte deltakere, unngå sirlig håndskrift som kan misforstås samt gjøre innveiing av fangst og premieutdeling til en mindre kaotisk og ryddigere opplevelse for dere deltakerne – vi ber uansett om litt tålmodighet når dette skal prøves ut for første gang.

Når det er sagt – hjertelig velkommen til en forrykende og spennende fiskekonkurranse – selve essensen i Fiskefestivalen!