Velkommen til Fiskefestivalen på Bessaker 19.- 21. juli 2024

logo

Camping

Bessaker Stadion er campingplass

Under Fiskefestivalen vil Bessaker stadion fungere som campingplass fra fredag kl 12:00 til søndag. Telt blir satt opp rundt fotballbanen mens vogner og bobiler står ved veien bortover mot Tarobygget, på sørsiden av klubbhuset og ved ballbingen.

Campingen er forbeholdt festivalgjester, og det er 15 års aldersgrense på hele campingområdet.

Familecampere bes kontakte Bessaker Camping (tlf. 926 29 828) for et mer familievennlig alternativ.

Dusj/toalett og kiosk

På campingen vil det være dusj, toalettfasiliteter og kiosk. Her kan man kan kjøpe det meste man måtte trenge, enten det er mat, drikke eller festivalutsyr. Vi selger blant annet vår tradisjonelle «koka-burger», også kalt McBoil.

Du kan også hente ut festivalpasset ditt i kiosken.

Ordensregler for camping

Vakthold

Det vil til en hver tid være godt vakthold på campingen. Politi,  ambulanse og annet helsepersonell vil være representert i løpet av helgen.Vi ber campere sette seg inn i branninstruks og ordensregler for campingen.

Førstehjelpsutstyr og hjertestarter finnes i klubbhuset. Kontakt campingvaktene eller kiosken ved behov for assistanse.

VIKTIG: Det er IKKE tillatt å medbringe møbler, sofaer, større stoler og lignende inn på campingområdet. Personer som medbringer slikt utstyr vil bli bedt om å ikke ta med dette inn og evt. bli forvist fra campingen av vaktene!

Vi ber også våre gjester være behjelpelig med opprydding av søppel og sortering av tomgods. Det vil bli utdelt søppelsekker og flere kan fås på forespørsel i kiosken.

Branninstruks for camping på Bessaker stadion