Velkommen til Fiskefestivalen på Bessaker 19.- 21. juli 2024

logo

Ønsker du bodplass under årets Fiskefestival?

Helga 19.-21. juli arrangeres det Fiskefestival på Bessaker, et arrangement som er godt kjent på Fosen og i hele Trøndelag. Forventet besøkstall er 6000-7000.

Festivalen har et mangfoldig innhold for alle aldersgrupper. Det startet med en fiskekonkurranse og ei bøtte vaffelrøre for 44 år siden, og fiskekonkurransen er fortsatt en viktig del av arrangementet. I dag kan Festivalen i tillegg by på bli-blaut-aktiviteter som plankeduell, gang-på-stang og Ta sjansen, div. aktiviteter for barna som kræsjbåter, artiballa, småbåtbygging, fjellklatring m.m. Videre er det dansefester, familieshow og trubadurer med gitar og trekkspill i ekte kystmiljø. Dessuten kommer Kystruten også innom lørdag ettermiddag. Du kan ellers spise deg mett på bl.a. heimlaga feskkak, bacalao eller fesksup!

Martnasgata er en viktig del av helheten. Det er fint hvis du har et vareutvalg som forsterker særpreget vårt med sjø og kystkultur, men vi ønsker samtidig å være allsidig. Kontraster er overraskende og spennende – kanskje du har noe helt annerledes og artig å komme med? Ungene vil ha sine martnasboder, – lakris og sukkerspinn hører med! Dersom du vil drive med demonstrasjon av håndverk eller andre kulturelle aktiviteter i tilknytning til boden, er det kjempefint – bodplass er da gratis. Ved tildeling av plasser vil vi komme til å vurdere mangfold og helhet i martnasområdet. Vi ønsker i størst mulig grad å unngå at martnasboder konkurrerer med hverandre!

Pris:  Leie av utstillingsareal: kr. 200,- pr. løpemeter.

Vi vil sette stor pris på om du i tillegg kan bidra med en premie til fiskekonkurransen.

Datoer for bodsalg: Lørdag 20. og Søndag 21. juli. Er du interessert i å komme, bruk vedlagte skjema for å fortelle oss hva du har å by på! Du må ha med telt, bod eller vogn – festivalen tilbyr ikke utleie av boder.

Vennlig festivalhilsen fra

Ida Basmo Pettersen og Marie Hepsø (festivalsjefer)

Tanja-Irén H. Haugen (påmeldingsansvarlig)

Reglement for Bod / Stand

 • Bod/stand må ordnes av utstiller. Ved påmelding gis beskjed om behov for antall meter og eventuelt strøm.
 • Oppsetting av bod må være avsluttet senest lørdag klokka 10.00. Riving/nedtaking må ikke starte før festivalen er avsluttet.
 • Selger/utstiller må se til at boden er åpen for publikum i hele åpningstiden lørdag og søndag.
 • Fiskefestivalen har intet ansvar for den enkelte bod eller dens inventar/innhold.
 • Loddsalg, lynlotteri, tombola, kakelotteri og lignende er ikke tillatt for andre enn arrangøren av Fiskefestivalen.
 • Enhver form for matsalg er forbudt, uten spesielt samtykke fra arrangøren.
 • Selger/utstiller oppfordres til å selge/presentere i første rekke selvlagede produkter.                        
 • Selger/utstiller har ansvar for å holde det ryddig under arrangementet og å rydde skikkelig på bodplass før avreise.
 • Åpningstider for bodene er: Lørdag fra kl. 11.00 til kl. 18.00 og Søndag fra kl. 12.00 til arrangementets slutt (kl. 16.30). Det er svært viktig at disse tidsrammene blir fulgt.
 • De som har fått tildelt bod/stand mottar faktura fra festivalen på leiebeløpet (kr. 200,- pr. løpemeter). Dette skal aller helst betales innen 1. juli til konto 4345.10.83741 eller kontant ved ankomst Fiskefestivalen.
 • Søknadsskjema sendes: fiskefestivalen@bessaker.no