Velkommen til Fiskefestivalen på Bessaker 19.- 21. juli 2024

logo

Ønsker du bodplass under årets Fiskefestival?

Helga 14.-16. juli arrangeres det Fiskefestival på Bessaker, et arrangement som er godt kjent på Fosen og i hele Trøndelag. Forventet besøkstall er 6000-7000.

Festivalen har et mangfoldig innhold for alle aldersgrupper. Det startet med en fiskekonkurranse og ei bøtte vaffelrøre for 43 år siden, og fiskekonkurransen er fortsatt en viktig del av arrangementet. I dag kan Festivalen i tillegg by på bli-blaut-aktiviteter som plankeduell, gang-på-stang og Ta sjansen, div. aktiviteter for barna som kræsjbåter, artiballa, småbåtbygging, fjellklatring m.m. Videre er det dansefester, familieshow og trubadurer med gitar og trekkspill i ekte kystmiljø. Dessuten kommer Kystruten også innom lørdag ettermiddag. Du kan ellers spise deg mett på bl.a. heimlaga feskkak, bacalao eller fesksup!

Martnasgata er en viktig del av helheten. Det er fint hvis du har et vareutvalg som forsterker særpreget vårt med sjø og kystkultur, men vi ønsker samtidig å være allsidig. Kontraster er overraskende og spennende – kanskje du har noe helt annerledes og artig å komme med? Ungene vil ha sine martnasboder, – lakris og sukkerspinn hører med!

Dersom du vil drive med demonstrasjon av håndverk eller andre kulturelle aktiviteter i tilknytning til boden, er det kjempefint – bodplass er da gratis.  

Ved tildeling av plasser vil vi komme til å vurdere mangfold og helhet i martnasområdet. Vi ønsker i størst mulig grad å unngå at martnasboder konkurrerer med hverandre!

Pris:  Leie av utstillingsareal: kr. 200,- pr. løpemeter.

Vi vil sette stor pris på om du i tillegg kan bidra med en premie til fiskekonkurransen.

Datoer for bodsalg: Lørdag 15. og Søndag 16. juli. Er du interessert i å komme, bruk vedlagte skjema for å fortelle oss hva du har å by på! Du må ha med telt, bod eller vogn – festivalen tilbyr ikke utleie av boder.

Vennlig festivalhilsen fra

Ida Basmo Pettersen og Marie Hepsø (festivalsjefer)                Sigurd Larssen (påmeldingsansvarlig)

Bankgiro 4345.10.83741          E-post: sigu-la@online.no          Mobiltlf. Sigurd: 454 88 674