Velkommen til Fiskefestivalen på Bessaker 19.- 21. juli 2024

logo

Camping

Bessaker Stadion er campingplass

Under Fiskefestivalen vil Bessaker stadion fungere som campingplass. Telt og kombicamp blir satt opp rundt fotballbanen mens vogner og bobiler står etter veien bortover mot Tarobygget. Det vil også være muligheter for en «rolig-camp» – ta kontakt med campingvaktene for informasjon om dette.

Dusj/toalett og kiosk

På campingen vil det være dusj og toalettfasiliteter samt kiosk hvor man kan kjøpe det meste man måtte trenge samt nydelig mat blant annet vår eminente «koka-burger» eller McBoil som den også kalles på folkemunne..

Vakthold

Det vil til en hver tid være godt vakthold på campingen. Politi, brannvesen, ambulansepersonell og medarbeidere fra kommunen vil være representert fra og til. Vi ber campere sette seg inn i branninstruks og ordensregler for campingen.

VIKTIG: Det er IKKE tillatt å medbringe møbler, sofaer, større stoler og lignende inn på campingområdet. Personer som medbringer slikt utstyr vil bli bedt om å ikke ta med dette inn og evt. bli forvist fra campingen av vaktene!

Vi ber også våre gjester være behjelpelig med opprydding av søppel og sortering av tomgods. Det vil bli utdelt søppelsekker og flere kan fås på forespørsel i kiosken.

Ordensregler for camping

Branninstruks for camping på Bessaker stadion