For å sitere Liv Ullmann: «Rastløsheten glir av meg i møtet med havet,». Dette kan du få oppleve om du deltar på et av festivalens høydepunkter: Fiskekonkurransen er selve essensen i Fiskefestivalen, og mange bidrar hver år for å gjøre gavebordet bugnende. Samlet verdi på gavebordet anslås å være på om lag 200.000 kr!

Voksne og barn i alle aldersgrupper er ute på jakt etter det store nappet.

Frisk luft, vind i håret, lukt av saltvann og fisk er inkludert. Dette må oppleves!

Og når det plutselig kjennes et kraftig rykk i stanga, er spenningen mer enn stor. Er det årets største fisk? Din drømmefisk?

Uansett, alle barn og ungdommer får premie. Voksne må kjempe litt mer for å få premie, fordi det er bare de 10 første som får det.

Kom og prøv fiskelykken!

Et fantastisk utvalg av ulike premier venter på dere!

Du kan leie deg plass om bord i en fiskebåt, stille med egen båt eller fiske fra land. Salg av fiskekort begynner lørdag kl. 09:00 på kaia, og salget slutter ved konkurransestart som er kl.11.30 (det er mulig vi kommer med muligheter for å forhåndskjøpe fiskekort via internett, men kommer da tilbake med mer informasjon).

Husk: Førstemann til mølla!

Nytt av året er premiekategori dagens fisk. Vi bestemmer på forhånd hva som er dagens fisk og vekt, dette kunngjøres etter konkurransens slutt. Denne kategorien erstatter største samla fangst. Klokka 15:00 slutter fiskekonkurransen, og veiing av fangsten settes i gang like etterpå. Når den siste fisken er veid, sånn ca klokka 16:00, starter vi med premieutdelingen.

Kom og bli med du også!

Om du er med og fisker eller ikke, det er bra om du tar med deg fisk hjem etterpå.